Definities

Brievenbus producten: Dit zijn producten die door de brievenbus kunnen.

Pakketpost: Producten die als pakket met PostNL worden verstuurd. Hierbij maken we onderscheid in gewichtsklassen: Producten tot 10 kg worden als “klein pakket” verstuurd. Alles dat groter is dan 10 kg en minder weegt dan 23 kg wordt als “groot pakket” verstuurd.

Meubeltransport: Dit zijn al onze producten die niet per pakket post kunnen worden verstuurd. Wij maken hierbij onderscheid in “kleine meubeles” en “grote meubelen”. Hoewel dit onderscheid enigszins arbitrair is, moet u bij “kleine meubelen” denken aan bijzettafels, eetkamer stoelen en dergelijke.  “Grote meubelen” zijn onder andere kasten, tafels en banken.

Introductie

Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals opgenomen op onze website. Onderstaande informatie is een korte beschrijving van de wijze waarop wij onze voorraad beheren, het verzendproces bepalen de de levertijden opnemen. Niets dat op deze pagina  is opgenomen prevaleert boven hetgeen in de algemene voorwaarden is opgenomen tenzij dit uitdrukkelijk is vermeld.

Informatie bij producten

Bij al onze producten staat aangegeven wat de voorraad status is. Hierbij gaat het om voorraad producten, producten die in bestelling staan en producten die bij onze leverancier op voorraad zijn. Veelal zijn dit de grotere producten waarbij wij de eigen voorraad graag laag houden om voor de hand liggende reden.

Levering

Brievenbuspost

Voor producten die door de brievenbus passen (Brievenbus producten), maken we gebruik van de brievenbus pakket optie omdat wij je hierbij de mogelijkheid bieden om het pakket te traceren middels een track&trace optie. Je ontvangt deze gegevens in het verzendbericht per email. Bij al onze producten staan aangeven of ze door de brievenbus passen.

Pakketpost

Pakketpost zijn over het algemeen producten die minder dan 23kg wegen en binnen de maatvoering van PostNL vallen. De afmetingen van het pakket zijn maximaal 176x78x58 cm. Let wel: dit komt vaak niet overeen met de afmetingen zoals bij het product is opgegeven. Bij deze producten wordt gebruik gemaakt van een track&trace optie zoals door PostNL wordt aangeboden. Je ontvangt deze gegevens in het verzendbericht per email. Bij deze producten staat aangeven dat het via pakket post wordt verzonden.

Meubeltransport

Onze meubels worden altijd kant en klaar geleverd – in een uitzonderlijk geval moet er iets worden gemonteerd maar ook dat wordt door ons gedaan.

Meubels worden door ons zelf bezorgd. Bij deze producten ligt de levertijd niet vast omdat het bij je persoonlijk en in overleg wordt afgeleverd. Onze standaard leverdag is op maandag maar in overleg kan hiervan worden afgeweken.

Wij leveren in principe alles tot op (de drempel van) de begane grond. Moet het product naar een andere etage, dan berekenen wij een extra vergoeding van €25. Mocht het zo zijn dat het meubel alleen met een lift van buiten kan worden afgeleverd, dan zijn deze kosten voor rekening van de klant.

Voor de levering wordt contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak en om te bekijken hoe en op welke etage het meubel moet worden afgeleverd.

Afhalen

Afhalen is uiteraard altijd een mogelijkheid. Wij hebben op dit moment twee locaties waar je het product kunt ophalen. Dit hangt uiteraard af van het product. De meeste meubelen zijn af te halen bij ons centrale magazijn in Voorburg. Hiervoor maken we met u een afspraak omdat wij niet altijd in ons magazijn aanwezig zijn. De kleine meubelen en producten zijn bijna altijd af te halen in onze winkel gedurende openingstijden.

Na het plaatsen van de bestelling waarbij u hebt gekozen voor afhalen, wordt u hierover geïnformeerd. Is het een product dat afgehaald kan worden in onze winkel, dan staat dit in de email. Is het een product dat in ons magazijn staat, dan nemen wij contact met je op voor het maken van een afhaal afspraak.

Dit delen: