Expats

Bent u voor uw woning op zoek naar meubels om tijdelijk te huren? Al onze meubelen zijn geschikt voor de verhuur. Onze prijsstelling is helder en eerlijk. In onze webshop heeft u een eenvoudig en overzichtelijk beeld van de producten die we kunnen leveren. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

 

Makelaars

Of het nu gaat om het stylen van een te verkopen woning of het inrichten van een woning die u (geheel of gedeeltelijk) wilt verhuren: U vindt in ons assortiment allerhande meubelen en accessoires die u nodig heeft. De hoge kwaliteit van onze meubels staat garant voor een verzorgde uitstraling die toekomstige kopers of huurders mogen verwachten. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Woningbouwverenigingen

Als woningbouwvereniging heeft u waarschijnlijk regelmatig grote renovatie projecten waarbij gebruik wordt gemaakt van wissel woningen. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze meubelen waarmee u voor de periode naar keuze deze woningen tijdelijk kunt inrichten. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Personeelshuisvesting

Als werkgever wilt u goed voor uw tijdelijke personeel zorgen. In sommige gevallen is het wenselijk (of nodig) hiervoor huisvesting te regelen. Wij kunnen met onze producten en kennis ervoor zorgen dat uw personeel zich in de tijdelijke woning echt thuis voelt. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Dit delen: